Autor: 021.rs

Novi Sad
11.03.2017.
09:40 > 10:22
Iz štampe je izašla monografija "Ogledala Lune" o čuvenom novosadskom bendu, koju su napisali Predrag Popović, Saša Rakezić i Goran Tarlać, u izdanju Društva ljubitelja popularne kulture iz Beograda.
  • ***

    12.03.2017 09:39
    Muzička umetnost
    U Novom Sada osim "kultnih" bendova postoji:
    Niža muzička škola "Josip Slavenski", niža muzička škola "Isidor Bajić", srednja muzička škola "Isidor Bajić", Departman muzičke umetnosti pri Akademiji umetnosti. Dajte neku reč o muzičarima koji to jesu ... promovišite nekog ko to zaslužuje ... u krugu tih institucija ima učenika, studenata i profesora koji dobro i izuzetno dobro vladaju svojim instrumentima ... i koji nikad nisu bili članovi "bendova" ... od raznovrsnih "agresija" nemaju gde to da pokažu.
  • Daca

    11.03.2017 11:29
    ma super
    Cime se vi zamajavate???Kakva Luna?Kakva grupa?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna